Emotii mari in aceste zile pentru toti parintii care au copii de clasa a VIII-a si au sustinut Evaluarea Nationala sau Capacitatea, termenul popular cunoscut. Anul acesta, inclusiv copiii vedetelor se lupta sa ia note mari la evaluare.  Adriana, fiica lui Adrian Minune, desi a urmat cursurile Colegiului National de Arte „Dinu Lipatti”, a luat note rusinoase.

Tanara a studiat la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, dovada ca este si ea preocupata de muzica, la fel ca tatal, dar si sora ei mai mare.

Carmen, sora ei mai mare, urmeaza sa devina mamica

In varsta de 21 de ani, Karmen a facut declaratii surprinzatoare despre ziua in care va imbraca rochia alba de mireasa. Talentata artista a marturisit ca, deocamdata, Bogdan Caplescu nu a cerut-o de sotie si ca nu isi doreste sa se gandeasca la acel moment, pentru ca vrea sa fie surprinsa in totalitate atunci cand va fi ziua cea mare. Astfel, nici nunta si nici botezul baietelului ei nu au fost programate. In plus, a subliniat cantareata, sunt doua evenimente importante, care, pe langa multa bucurie, aduc si mult stres si nu vrea sa experimenteze acest sentiment in timpul sarcinii.

“Nu am fost ceruta in casatorie, pentru ca nu am avut timp sa intelegem tot ce se intampla cu noi, insa prefer sa las subiectul acesta, deoparte tocmai pentru a fi surprinsa atunci cand se va intampla. Desi ordinea lucrurilor in mod normal este alta, astept momentul, insa nu ma gandesc atat de mult la el.

Nu ne-am gandit la acest detaliu, pentru ca nunta si botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcina si cred ca nu este o idee buna sa le facem impreuna, deoarece sunt doua evenimente care in mod normal se fac separat. In acelasi timp, e o varianta buna pentru oamenii care considera ca stresul e prea mare sa faci doua petreceri si atunci aleg sa le imbine”, a declarat Carmen Minune.

coral