Romanii sunt revoltati dupa ce au aflat ce job sustine ca are Veronica Stegaru, cunoscuta sub numele de Vulpita. Fiind o aparitie constanta in ultimele saptamani in platoul de la “Acces Direct”, emisiune difuzata pe Antena 1, tanara a starnit numeroase controverse in legatura cu mariajul ei alaturi de Viorel Stegaru si problemele pe care le au.

Ce job sustine pe Facebook Vulpita ca are, de fapt

Dupa saptamani bune in care Vulpita si sotul ei au fost invitatii prezentatoarei Mirela Vaida, tanara a decis sa isi faca atat cont pe Instagram, cat si pe Facebook. Pe cel din urma, ea si-a trecut la locul de munca emisiunea “Acces Direct”, dupa cum puteti vedea in poza din stanga colajului de mai jos. In timp ce unii dintre romani ii apreciaza pe cei doi soti, care au devenit “vedetele” de la Antena 1, altii ii critica foarte mult. Unul dintre romani a taxat-o dur pe tanara infidela, dupa ce a vazut minciuna ei sfruntata.

“Ma, chiar nu aveti un pic de rusine sa spuneti ca lucrati la Acces Direct?!? Uitati-va in oglinda prima data, inainte sa deschideti gura sa vorbiti! Rusineeeeeeeeeeeeeeee” este mesajul scris de unul dintre romanii furiosi pe gestul incredibil facut de tanara din Vaslui.

Veronica si Viorel Stegaru au o fetita de doi ani. Ei locuiesc in Blagesti, o localitate din judetul Vaslui.

coral