Stabilita de sase ani in India, unde si-a facut deja un nume la Bollywood, Iulia Vantur a dat lovitura din nou. Actrita va face parte din distributia unui serial de Hollywood, avand un rol pentru care a facut antrenamente dure.

Iubita lui Salman Khan face parte din distributia internationala a serialului de actiune „Jack Stall Dead”, filmat si produs in Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum „Transformers”, „Game of thrones”, „The Fury” sau „Justice League”.

Vedeta joaca rolul unei agente secrete de top, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agentie secreta a Guvernului, unde se aduna cei mai buni profesionisti ai lumii pentru a solutiona cazuri importante.

„Jo, personajul pe care il intruchipez este o femeie puternica, super antrenata, profesionista de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge pana in panzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivationala!”, spune Iulia Vantur despre personajul sau, potrivit Libertatea.

Mai mult decat atat, Iulia Vantur spune ca s-a antrenat din greu pentru acest rol  si a invatat tehnicile de lupta specifice.

„M-am antrenat cate 4 ore pe zi, aveam febra musculara si dureri in tot corpul, incat ridicatul din pat dimineata devenise un mare task pentru mine. Am descoperit muschi in corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a placut foarte mult sa ma pregatesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat sa-mi depasesc limitele, sa accesez acea putere interioara, focusul, disciplina si un munte de motivatie. A fost o adevarata lectie”, a declarat Iulia Vantur despre rolul ei.

coral