Din dorinta de a avea un trup perfect, multe vedete din showbiz-ului romanesc apeleaza la serviciile medicilor esteticieni. Din cate se pare, nici Roxana Nemes nu face exceptie. Sexoasa cantareata si-ar fi scos o coasta pentru a-si subtia talia! Vedeta s-a dat singura de gol la cel mai recent eveniment monden care a avut loc in Bucuresti, „Viva Party!”.

Miercuri seara, Roxana Nemes a fost la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului, ”Viva Party!”. Intr-o rochita neagra care-i scotea in evidenta trupul impecabil, Roxana Nemes a facut deliciul fotografilor. Totusi, sexoasa cantareata nu a fost prea inspirata cand si-a ales tinuta pentru grandiosul eveniment. Si asta pentru ca rochia, care era cu spatele gol, a lasat la vedere un detaliu extrem de important.

Artista ar fi recurs la o interventie chirurgicala pentru a-si subtia talia, iar urmele sunt extrem de vizibile. Cu toate ca Roxana Nemes a incercat sa tina acest lucru ”la secret” si si-a ”photoshopat” fotografiile pe care le-a postat pe Instagram, in momentul in care s-a lasat fotografiata, cantareata si-a aratat, ”rezultatul” operatiei. Vedeta se lauda oricum cu un fizic de invidiat, care a fost apreciat de toti invitatii.

In fotografii se vede destul de clar ca, in zona stanga a spatelui, vedeta ar avea semnele operatiei estetice.

Roxana Nemes s-a iubit in secret cu Calin Hagima

Roxana Nemes si Calin Hagima s-au iubit in secret mai bine de o luna, dupa care au hotarat sa dea cartile pe fata. Artista a inceput relatia cu omul de afaceri, dupa o despartire cu tam-tam de Radu Groza, cu care se iubise timp de sase ani.

”Multa lume ma condamna in acest moment si sustine ca as fi avut o relatie paralela cu Calin in perioada in care eram cu Radu Groza. Total fals! E adevarat, noi ne stiam de iarna trecuta, am fost amandoi implicati intr-un proiect de la munte si ne-am apropiat prin intermediul unor persoane aflate la fata locului. De atunci, am ramas prieteni, dar atat, nimic mai mult”, a declarat artista, in urma cu ceva timp.

S-a iubit cu Radu Groza timp de sase ani

Dupa o relatie care a durat sase ani, Roxana Nemes si Radu Groza s-au despartit, in 2015, din cauza unor probleme in cuplu, care nu au mai putut fi rezolvate. Impresarul a acuzat-o de infidelitate si a afirmat ca artista ar fi avut un alt iubit de mai bine de un an.

coral