Se pare ca un scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion a fost pe cale sa izbucneasca cu ceva timp in urma, potrivit b1.ro. Lidia Buble a declarat ca nu regreta nimic si nu se simte vinovata pentru nimic. Replica fostei sotii a lui Razvan a sosit rapid pe retelele de socializare.

Scandal intre Lidia Buble si fosta sotie a lui Razvan Simion. Schimb dur de replici

Lidia a spus ca are un scut care o protejeaza de toate vorbele rele care acum nu o mai afecteaza. Vedeta e linistita alaturi de Razvan Simion si nimic nu le poate strica relatia frumoasa. Ca drept dovada aceasta a trecut testul timpului si chiar daca un scandal a fost pe calre sa porneasca, lucrurile au fost aplanate ulterior.

“Nu regret absolut nimic, nu ma simt vinovata, totul se intampla cu un scop, din toate avem de invatat, doar eu stiu ce e acolo, oamenii eticheteaza necunoscand situatia. Sunt unsa cu toate alifiile si reusesc sa am un scut. Ma rog foarte mult, am o aura, o energie foarte bune”, a marturisit Lidia Buble pentru Libertatea.ro

Diana Simion, fosta sotie a lui Razvan si mama copiilor lui a scris imediat o replica acida pe retelele de socializare, in care a facut aluzie la Lidia Buble. Cel putin asa au interpretat fanii artistei si scandalul statea sa porneasca.

Eu, daca as fi „vedeta” (sa punem cazul, vorba unui prieten bun), si 90% dintre mesajele de la fani ar incepe cu: „deabea astept sa te vad „, „vin sa te vad si daca ploaie”, „ati sta foarte bine cu hainele astea”, „esti dulcik”, „vreau sa te vad makar unpic”, „ami place de tn”, „numai baga in seama rautatile”, „spunemi si mie cum ma cheama”… m-as imbata grav, da’ grav de tot :))). Si mi-as da block singur/a pe fb. Edit. # „numai” judecati # „deie domnul sa vede-ti si voi kum e” :))) Edit2. Orice asemanare cu vreun personaj imaginar este pur (si simplu) intamplatoare”, a scris Diana Simion pe Facebook.

coral