Andreea Mantea a fost obligata sa faca fata – pentru a cata oara? – unui scandal la ”Puterea Dragostei”. Si, fireste, celebra prezentatoare TV nu s-a mai putut abtine si a rabufnit.

Andreea a fost si este nemultumita de unii dintre concurentii de la ”Puterea Dragostei”, fiindca acestia incalca regulile ”jocului”. Acum, Ricardo, Raluca, Simina, Lavinia, Alex Zanoaga, Mary, Bianca si Alexandru au iesit ib club, cu toate ca o astfel de ”aventura” era interzisa.

Andreea Mantea le-a spus concurentilor respectivi ca nu merita sa fie in acest show. „Nu meritati sansa asta, va spun sincer ca nu o meritati. Nu meritati sa fiti aici, nu meritati sa traiti asa ceva, v-am spus inca de la inceput. Rusine, nu meritati sansa asta. Imi pare rau, vor fi luate niste decizii, nu stiu care vor fi, o sa vi le comunic in curand. Sa va fie rusine, jur ca m-ati dezamagit”.

”Iesiti afara, ca in doua zile relatia voastra o sa fie praf”

Nici Raluca nu a scapat de mustrarile Andreei. „Esti liderul casei, ai fost favoritul saptamanii trecute, ai atatia sustinatori, atatia oameni pe care tu ii dezamagesti acum. Oameni buni, fata asta nu da doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat sa te intalnesti cu Ricardo in afara competitiei?”

„Pentru ca il iubesc”, a fost raspunsul Ralucai.
Iar Andreea Mantea a izbucnit: „Duceti-va afara si traiti-va iubirea afara! (…) Iesiti afara, ca in doua zile relatia voastra o sa fie praf. Vor veni inca doua ca Roxana si gata. Pe ce limba sa va spun?”, a mai spus Andreea Mantea.

coral