Mare scandal in lumea manelistilor! Doi dintre cei mai vestiti cantareti s-au certat pe microfon la super-cheful unui temut interlop din Capitala.

Potrivit cancan.ro, zilele trecute, Copilul de Aur si Leo de la Kuweit s-au certat pe microfon la cheful unuia dintre cei mai temuti interlopi din Bucuresti, Kali Spoitoru. Din cate se pare totul ar fi pornit de la banii de dedicatii pe care ii primea Copilul de Aur.  Imediat ce a sesizat ca-i rost de ”cascaval”, Leo de la Kuweit ar fi incercat sa-i ”fure” microfonul colegului de breasla.

Refuzul acestuia de a preda „stafeta” l-ar fi infuriat pe Mircea Nebunu, care a intervenit prompt la insistentele lui Leo de la Kuweit.

Scandal pe ”cascaval”!

”In momentul in care atmosfera s-a incins, iar oamenii au inceput sa arunce cu banii la lautari, Leo de la Kuweit s-a dus la Copilul de Aur sa-i ceara microfonul ca sa faca si el un program. Refuzat de acesta, Leo s-a plans lui Mircea Nebunu, care era si el invitat. Interlopul a interveni prompt si s-a dus si l-a imbrancit pe Copilul de Aur. Dupa ce l-a scos de pe ring, Mircea Nebunu a insistat  sa cante Leo de la Kuweit”, a marturisit unul dintre invitati.

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuti lideri ai lumii interlope bucurestene, care isi ameninta dusmanii ca ii baga in ciment, a iesit din inchisoare in urma cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevarata isterie pe site-urile de socializare. Lautarii au reactionat imediat si i-au compus o melodie personalizata, in care l-au numit “Regele”.

Mircea Balus, considerat liderul gruparii Sportivilor, cunoscut in Capitala sub numele de Nebunu, a fost eliberat conditionat dupa ce, initial, primise o pedeapsa de zece ani de inchisoare pentru mai multe fapte cu violenta. Momentul a fost marcat in mod fastuos in Berceni, unde gruparea condusa de acesta isi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alaturi de prietenii sai apropiati, in timp ce pe Facebook mesajele de genul “A iesit regele”, ”Bine ai venit acasa, seful smecheriei… regele Bucurestiului…” si altele, la fel de magulitoare, au curs cu sutele.

Ba mai mult, Corado, un lautar care se recomanda finul lui Mircea, a si compus o melodie pe care i-a dedicat-o, online, liderului interlop. Corado a cantat la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din pusca / A iesit leul din cusca” sau “Sa se fereasca sifoanele / Ca a iesit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii aratau la momentul trimiterii in judecata ca ”Mircea Nebunu’” isi controla cu o mana de fier interlopii din subordine. ”Eu imi fac legea mea, frate”, “Te bag in ciment!”, “Eu nu sunt prost”, “Eu sunt Stefan cel Mare, ba, ati innebunit?!”, “Ma bat cu omul, unu la unu”, “Mie mi-a dat unul o sageata, eu ii dau 50 de sageti”, “Ba tampitule, pe banii mei, vreti sa-mi faceti ma flagrant”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” si a urcat in ierarhie pe masura ce fostii sefi executau ani grei de inchisoare. ”Cariera” interlopului a inceput in 2006, Mircea fiind locotenentul lui Gheorghe Mustata, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre sefii clanului. Procurorii l-au interceptat in timp ce cand ameninta mai multi patroni, dar si interlopi din clanuri rivale . coral