Anamaria Suru locuia in Italia si venise in Romania pentru a sarbatori Pastele alaturi de familia ei. Insa, tanara a fost gasita fara suflare langa padurea de la marginea localitatii Secu, Caras-Severin. Desi initial fratele fetei a spus ca ar fi plecat cu intentia de a se sinucide, acum anchetatorii au facut descoperiri care demonteaza aceasta ipoteza.

Surse din ancheta spun ca, desi pe trupul tinerei de 29 de ani au fost descoperite urme de taieturi si o lovitura in zona capului, aceste leziuni nu ar fi fost cauzatoare de moarte. Scenariul ar fi fost altul! Anamaria Suru ar fi fost batuta crunt, iar organele ei interne ar fi fost afectate puternic din cauza loviturilor, ducand la deces, potrivit expressdebanat.ro.

Potrivit anchetatorilor, Anamaria Suru a fost ucisa si abandonata. Acum, autoritatile il cauta pe cel responsabil de moartea tinerei.

"Din datele si probele existente la acest moment, rezulta ca victimei S.A.C i-a fost suprimata viata  si in prezent se fac cercetari in vederea identificarii autorului/autorilor faptei penale", se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

coral