Este revolta mare in lumea manelistilor. Din ce in ce mai dese incep sa fie situatiile in care cantaretii din lumea manelelor sunt batuti, scuipati, amenintati si asta chiar in timpul cantarilor. I s-a intamplat si unui manelist cunoscut din Ploiesti.

Tzanca Uraganul, asa cum este cunoscut in lumea mondena, a avut parte de o scena socanta. Cantaretul s-a trezit cu un pumn in fata de la unul dintre petrecareti chiar in timp ce canta la un eveniment alaturi de Sorinel Pustiu. Manelistul nu a avut timp sa reactioneze.

Din spusele martorilor s-ar fi intamplat la un eveniment in afara tarii la care au fost invitati sa cante mai multi manelisti din Romania, printre care si Tzanca Uraganul.

Momentul a fost suprins de un alt petrecaret cu telefonul si postat pe internet. L-a lovit direct in fata si nici nu si-a dat seama ce s-a intamplat cu el. Cei prezenti au sati imediat sa il ajute pe Tzanca Uraganul.

Postarea a strans imediat sute de comentarii. Unii chiar vorbesc despre faptul ca va urma o razbunare si lucrurile nu vor ramane asa. „Cum sa-i dai bataie unui lautar care iti face placerile doamne fereste sa vedeti acum ce rau este dupa aia”, apare intr-unul dintre comentarii. „O sa plateasca el mult si bine„, este un alt comentariu.

 

coral