Mirela a venit la Insula Iubirii alaturi de iubitul ei, Ionut. Ulterior, aceasta s-a indragostoit de ispita Mircea, care, la randul lui i-a impartasit sentimentele.

Dar, Mirela ascunde un secret dureros in viata sa. Aceasta a stat patru ani la inchisoare.

In 2010, Mirela Banias, fiica fostului sef al Politiei Economice Dej, a fost arestata pentru ca a furat 520.000 lei si 33.000 euro din conturile unor clienti a Bancii Transilvania, unde a fost angajata la acea vreme.

Bruneta a povestit in cadrul emisiunii de la Antena 1, ca a facut totul pentru fostul sot. „Opt luni m-a pus sa fac asta. Am luat pentru el. Ma gandeam ca o sa mi-i dea si o sa ii pun la loc” , povestea Mirela.

La ultima intalnire pe care a avut-o cu ispita Mircea la Insula Iubirii, Mirela a decis sa-i spuna acestuia adevarul dramatic din viata ei.

„Am vrut sa stii tot adevarul de la mine! Asa mi s-a parut corect! Inteleg daca vrei sa fugi mancand pamantul, nu am sa iti reprosez acest lucru niciodata”, i-a spus Mirela plangand.
Desi lasat cuvinte de marturisirea Mirelei, Mircea si-a revenit rapid si chiar a fost el cel care a incurajat-o pe tanara.
„Am fost socat, este adevarat, dar cred ca ti-a fost foarte greu sa imi marturisesti totul. Eu nu mi-am schimbat sentimentele”, i-a spus Mircea Mirelei.

coral