Cu toate ca nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de anunt in toiul noptii, mai ales in contextul in care subiectul fierbinte ramane criza coronavirusului care a facut primele victime si in Romania, iata ca emisiunea moderata de Dan Capatos la Antena 1 a oferit o surpriza telespectatorilor.

Frumoasa Vika Jigulina se desparte de Antena 1, iar admiratorii sai nu o vor mai putea vedea in emisiunea ”Xtra Night Show”. Vika Jigulina este producatoare muzicala, cantareata si DJ din Republica Moldova. Din anul 2000, Vika traieste si activeaza in Romania.

Vika Jigulina – Victoria Corneva, asa cum este trecuta in actul de identitate  – s-a nascut pe 18 februarie 1986, in orasul Cahul din Republica Moldova si a absolvit Liceul de Muzica care poarta numele sopranei Maria Cebotari. In anul 2000, s-a mutat in Timisoara, unde si-a continuat studiile muzicale. Vika a lucrat in mai multe cluburi din Timisoara si a ajuns sa lucreze, in cele din urma, in Bucuresti, unde locuieste in prezent. A obtinut postul de moderator al unei emisiuni saptamanale, la Radio Deea si, mai tarziu, la postul de radio VIBE FM, care i-au adus notorietate nationala.

coral