A început luna decembrie și, odată cu ea, cel mai frumos sezon de cumpărături. La Iulius Mall Cluj se ridică cortina pentru poveștile, emoțiile și atmosfera sărbătorilor de iarnă, spuse prin intermediul cadourilor, dăruite sau primite. Asigură-te că le oferi celor dragi mai mult decât daruri, ci amintiri prețioase, iar noi te premiem cu peste 9.000 de surprize.

Ai intrat în pielea unui spiriduș și nu te mai poți opri din cumpărat cadouri? Este foarte bine! Iulius Mall Cluj le premiază pe cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Cum? Nimic mai simplu! Până pe 24 decembrie 2019, dacă faci cumpărături de la magazinele din Iulius Mall Cluj în valoare de minimum 500 de lei (valoarea maximă acceptată pentru bonurile de la hypermarketul Auchan este de 300 de lei), vei fi premiat instant. Următorul pas este să înregistrezi bonurile cumulate la centrul de premiere special amenajat în zona Swarovski. În funcție de norocul tău, sistemul electronic îți va oferi un multipack Coca Cola cu patru doze sau un cadou surpriză.

Curios să afli ce ascunde cutiuța numai bună de pus sub brad? Vouchere pentru cadouri care stârnesc emoție și exprimă sentimente, cu valori cuprinse între 50 și 400 de lei. În total, 9.000 de premii: bijuterii Splend'or, Swarovski, Pandora, Millefiori și Bianco Nero, echipamente și ținute urbane de la Sport Vision, Buzz sau U-Man, pantofi și accesorii tredy de la Tezyo și Parfois, cosmetice irezistibile marca Kiehl`s, Melkior, Cupio și Marionnaud, sesiuni de răsfăț la Wonderland Resort, flori Magnolia și meniuri Londoner și Urban Pizza.

Cumpărăturile sunt și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall Cluj. Anul acesta ne bucurăm împreună de un Crăciun muzical, așa că și bradul este împodobit cu note dansatoare pe portativ, alături de o sumedenie de luminițe strălucitoare și ornamente elegante. Imensul pom are la bază și o scenetă amuzantă, cu personaje animatronice, care susțin un concert de iarnă.

Știm că ești ajutorul de nădejde al Moșului! Vino la Iulius Mall să găsești mai mult decât cadouri, iar noi vom avea grijă ca în tolbă să fie și darul pentru tine!

coral