Silviu Nedelea, component al echipei lui Sorin Bontea dupa ce acesta si-a folosit o amuleta pentru a-l prelua din echipa lui Florin Dumitrescu, nu si-a revenit inca din supararea pe care i-a pricinuit-o eliminarea din semifinala ”Chefi la cutite”.

Silviu l-a acuzat pe Catalin Scarlateascu fiindca acesta i-a acordat foarte putine puncte in semifinala, asta intamplandu-se dupa ce a identificat care a fost farfuria sa. Si a spus ca nu il va ierta niciodata, chiar daca acesta l-a rugat, timp de 20 de minute, sa il ierte.

Concurentul de la ”Chefi la cutite” considera ca merita mai mult si ca a fost marginalizat pentru ca a vorbit deschis despre toate greselile pe care le-a observat, in concurs, de-a lungul probelor. Totodata, Silviu Nedelea i-a multumit lui Florin Dumitrescu pentru ca acesta a fost… singurul jurat care a crezut in el.

”A fost o competitie dura! Cu emotii, cu dezamagiri! Finala aceasta am lucrat-o pentru @florindumitrescu, singurul jurat care a crezut in mine, singurul care m-a ridicat de la pamant si m-a facut sa lupt pana la capat! Pentru unii am fost prea timid la inceputul competitiei, pentru altii am fost prea dur pe parcursul probelor! Am fost critic si am atentionat greselile ori de cate ori le-am vazut pentru ca, corectitudinea nu o pot schimba doar ca sa multumesc pe altii! Probabil am deranjat, dar sunt convins ca profesionistii au apreciat!

Silviu Nedelea: ”E atat de simplu sa stai in fata televizorului”

Silviu Nedelea a facut o scurta referire si la toti cei care l-au criticat din fata televizoarelor, insa a incheiat mesajul sau pe un ton optimist.

”E atat de simplu sa stai in fata televizorului si sa judeci, sa nu ai nicio legatura cu gastronomia, dar sa arunci cu vorbe! Eu zic sa ne «vedem» si in viata reala, fiecare in bucataria lui! Sa gatim cu pasiune, sa iubim si sa respectam meseria aceasta! Sa ne luptam intre noi si pentru cele mai bune rezultate in competitii cu adevarat importante in domeniul acesta! Sa gatim!!! Sa invatam!!! Sa facem din meseria aceasta o ARTA!”, a notat Nedelea dupa anuntarea castigatorului.

 

coral