Simona Gherghe mai are putin si devine mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV intra in concediu prenatal, iar ieri a dezvaluit de cand nu o vor mai vedea telespectatorii in direct.

 Simona se pregateste sa isi stranga baietelul in brate, pe care il va aduce pe lume peste cateva saptamani. Vineri va fi ultima sa zi in emisiune.

„Doar cel mai norocos castiga telefonul, iar lunea viitoare viitorul prezentor al emisiunii va anunta castigatorul. Eu o sa ma retrag putin cat sa nasc un pic”, a spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea TV a fost luni exasperata de catre artista de muzica paopulara, Margareta Birsan. Aceasta a dezvaluit ca se afla intr-un razboi pe viata si pe moarte cu u om de afaceri din Iasi care ii vrea averea.

„Doamna, eu n-am dormit azi-noapte. A fost copilul bolnav. Am venit aici obosita si am dat de dumneavoastra. Cat noroc sa am si eu pe sfanta zi de luni? Mai sunt si insarcinata. Plec, ma duc acasa la mine. Nu muriti, ne ingropati pe toti, la cum sunteti”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe, speriata de operatia de cezariana

Simona Gherghe a declarat la emisiune ca este intr-o situatie delicata, caci medicii i-au indicat sa faca operatie de cezariana si sa nu nasca natural. Simona Gherghe sta cu sufletul strans pana cand va deveni mama din nou dupa ce Andreea Balan, care a devenit mama saptamana trecuta, a fost la un pas de moarte in timpul operatiei de cezariana.

„Eu sunt intr-o situatie mai delicata. Pe mine m-a afectat foarte tare stirea cu Andreea. Peste doua luni o sa trec printr-o operatie de cezariana, in cazul meu e clar indicatie medicala. Cred ca fiecare femeie care este in situatia mea si a auzit ce i s-a intamplat Andreei sta cu sufletul strans. Chiar daca este un caz cu totul si cu totul rar, e un caz la 80 000″, a declarat Simona Gherghe.

coral