ANAF continua operatiunea de inventariere a artistilor, iar potrivit unui document publicat de jurnalistul Rares Bogdan, Smiley apare ca datornic la stat cu o suma considerabila. Artistul ar avea de platit peste 150.000 de lei, pentru depasirea plafonului TVA si nedeclararea veniturilor.

Documentul publicat de jurnalist se numeste „Informare privind actiunea desfasurata in vederea identificarii contribuabililor ce desfasoara activitati in cadrul evenimentelor prilejuite de celebrarea casatoriei civile sau religioase” si a fost adresat vicepresedintelui ANAF Serban Andrei Nistor de catre „sef administratie adjunct” Inspectie Fiscala Arges in data de 8 ianuarie 2019.

ANAF Arges informeaza faptul ca a desfasurat verificari la persoanele fizice autorizate, unde a observat ca Andrei Maria Tiberiu – Smiley are de platit 168.000 lei, ca urmare a depasirii plafon TVA si a neinregistrarii tuturor veniturilor realizate.

„Pornind de la acest fenomen, AIF Arges a extins aria de verificarea (sic!) si asupra contribuabililor persoane fizice, analizand pentru inceput numai numarul de contribuabili inregistrati/autorizati la nivelul AJFP Arges, unde exista inregistrati nu (sic!) numar de 109 persoane autorizate in domeniu interpretare artistica. S-a continuat verificarea prin intocmirea de adrese catre primariile principale din judetul Arges (orase mari), prin care s-a solicitat numarul casatoriilor incheiate din (sic!) perioada 2013-2017”, se arata in informarea trimisa la centru.

”Imi doresc ALTCEVA!”

In ceea ce priveste dragostea, Smiley nu spune foarte mult, ca de fiecare data, lasand fanii sa interpreteze fiecare cuvant al sau. Dar, atunci cand vine vorba despre DORINTA 19 a lui Smiley, lucrurile sunt oarecum… misterioase.

”Imi doresc ALTCEVA!”, declara el, iar aceste cateva cuvinte transmit mult mai mult decat ar parea la o prima vedere. Smiley vrea mai mult, se simte inca neimplinit – sufleteste, artistic? – si credem ca Gina Pistol ar trebui sa fie foarte atenta.  Poate ca Smiley si-a dat seama ca Gina nu este acea ”jumatate” pe care o asteapta de atata vreme.

In rest, cum se spune, Smiley priveste – totusi – optimist catre viitorul apropiat si spune ca si-ar dori sa vada cati mai multi oameni fericiti.

coral