Cornel Gales a murit intr-un mod cutremurator. Vestea mortii lui a socat toata tara. Sotul Ilenei Ciuculete si-a gasit sfarsitul in urma unui accident rutier, pe care l-a suferit in Spania, acolo unde locuia de aproximativ doi ani.

Barbatul se afla la volanul autoturismului si nu purta centura de siguranta, conform Cancan.

Doina Belu, nasa lui Cornel Gales, a confirmat decesul si a oferit informatii de ultima ora. Accidentul de masina s-a produs in Spania, iar Cornel Gales ar fi murit dupa ce o alta masina a intrat in autovehiculul pe care-l conducea. Cornel Gales se indrepta spre o familie de romani, pentru a sarbatori 1 Decembrie. Gales nu purta centura, impactul a fost extrem de puternic si astfel, s-ar fi produs pe loc decesul.

„Erau trei in masina, Cornel era la volan. Nu avea centura, cineva a intrat in ei si el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era in masina, era in stare de soc si abia intelegeam ce spune. Ne-au dat si numar de cadavru, am rugat pe cineva care stie spaniola sa sune acolo. Cadavrul exista, dar nu vor sa ne dea detalii pentru ca nu ii lasa legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu stiu ce sa mai zic… Sper sa nu fie adevarat, dar cred ca este„, sunt dezvaluirile care au aparut dupa decesul lui Gales.

Un alt detaliu care a confirmat din timp vestea mortii lui Gales este activitatea sa in online. Acesta a accesat aplicatia WhatsUp ultima oara, ieri dimineata, la ora 2:32.
Fina barbatului, Maria, a postat un mesaj pe retelele de socializare, in care isi exprima regretul vizavi de cumplita veste si ii pare rau ca nasii ei nu mai sunt in viata, sa vada evolutia sa muzicala.

„Sunt extrem de indurerata din cauza faptului ca ambii mei parinti spirituali s-au dus intre ingeri foarte devreme. O iubire ca a lor, mai rar. Imi pare atat de rau ca nu am apucat sa vorbim. Sa ma vedeti cat de mult am crescut si mai ales sa va convingeti ca vorbele voastre au fost adevarate “vei ajunge o cantareata de succes”.
Viata este atat de scurta… de aceea trebuie sa o apreciam si sa ne bucuram de fiecare moment, lucru si mai ales de persoanele de langa noi. Va multumesc ca m-ati incurajat si ca am reusit sa va fac mandri. Va iubesc nasii mei. Nu va voi uita niciodata„, este mesajul postat de Maria, fina Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales.

coral