Momente emotionate in familia Deliei Matache. Oana Matache, sora ei, se pregateste sa aduca pe lume un copil. Ea a intrat deja in operatie si intreaga familie asteapta cu mare nerabdare nasterea celui de-al doilea copil al Oanei.

Oana va da nastere unui baietel, desi – initial – totul ar fi trebuit sa se petreaca abia peste doua zile. Numai ca bebelusul – mai grabit decat ar fi crezut cineva – a dorit sa ajunga pe lume cu doua zile mai devreme.

Mama Oanei, Gina Matache, declara cu mai multa vreme in urma ca este… ingrozita! Invitata la o emisiune tv, cantareata a vorbit despre venire ape lume a celui de-al doilea nepot al ei.

„Mai e putin, pe 22 martie vine oac-oac! (…) Ma gandesc cu groaza, am cam uitat. Parca am luat-o de la inceput cu noile pretentii. Ea uneori e mai relaxata, acum fiind si insarcinata isi schimba foarte des starea”, a spus Gina matache la emisiunea Star Matinal de Weekend.

„Sarcina este fara complicatii, fara dureri de cap.Deocamdata tot face intalniri, interviuri. E dezamagita de ce se intampla cu bonele”, a continuat solista.

coral