Evenimentul a avut ca invitati nu doar multe personalitati din politica, ci si oameni din televiziune, colegi de-ai Alessandrei Stoicescu. Printre ei si Dan Negru, care a fost insotit de frumoasa lui sotie, Codruta, cea care a atras toate privirile, si asta nu doar pentru ca este o prezenta rara, dar a fost si extrem de sexy.

Sambata, Alessandra Stoicescu si sotul ei, Sergiu Constantinescu, si-au crestinat fetita, iar la eveniment au participat multe nume grele. Nu puteau lipsi, cum altfel, colegii de televiziune ai prezentatoarei, cum ar fi Dan Negru, cel care a venit insotit de Codruta, sotia lui atat de scumpa la vedere.

Prezentatorul TV insa nu obisnuieste sa-si expuna deloc familia, explicand ca atat el, cat si sotia si copiii lor sunt mai bine departe de „lumina reflectoarelor” in care el se afla de atat de mult timp.

Dde aceea, aparitiile sotiei lui in spatiul public pot fi numarate pe degetele de la o mana. Totusi, desi cuplul nu obisnuieste sa publice prea multe imagini de la evenimentele la care participa impreuna, pastrans astfel misterul, de data aceasta sotii „au fost dati de gol” de ceilalti invitati de la botezul fetitei Alessandrei Stoicescu, care au impartasit si cu prietenii lor virtuali cateva imagini alaturi de familia Negru, relateaza click.ro.

Codruta a ales o rochie in dungi alb-negre, care i-a avantajat perfect silueta, si care a facut-o sa fie o aparitie extrem de sexy. Asta in vreme ce Dan Negru a ales un costum… negru.

Codruta Negru este sotia prezentatorului din 2006 si au impreuna doi copii, pe Dara si Bogdan. Desi pe Dan il cunoaste toata lumea, sotia sa nu are nicio legatura cu showbiz-ul, aceasta fiind un medic stomatolog de succes.

„E alegerea noastra, a mea si a sotiei mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de aparitii mondene. Codruta e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondena. Cand am venit in Bucuresti, un director de televiziune mi-a spus ca, pentru a reusi in breasla asta, trebuie sa devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci si uite ca am performat in televiziune si fara sa devin un personaj monden”, explica Dan Negru dorinta de viata personala privata, in urma cu ceva vreme, pentru Viva. Dara s-a nascut pe 11 februarie 2010, iar baietelul Bogdan a venit pe lume in martie 2012.

 

coral