Raluca Pascu, sotia celebrului artist Pepe, a intors privirile, la nunta lui Florin Pastrama cu Brigitte, la care a participat. Frumoasa si gratioasa, Raluca a purtat si o rochie neagra, splendida.  

Dar inainte de nunta, Raluca l-a surprins pe sotul ei. Si-a tras o peruca blonda, astfel ca Pepe a facut ochii cat cepele cand a vazut-o cu parul scurt si cu breton!

Vedeta a renuntat insa repede la peruca blonda, la nunta varului ei, Florin Pastrama, aceasta etalandu-si podoaba capilara bruneta. Raluca a purtat o rochie superba, neagra, eleganta si a fost una dintre cele mai apreciate aparitii ale evenimentului.

Care e relatia Ralucai cu varul ei, Florin Pastrama

Duminica, 7 iulie, Brigitte si Florin Pastrama si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, intr-o ceremonie penticostala. Nasii celor doi au fost Lizeta Haralambie si Mario Tanase. Petrecerea de nunta a avut loc intr-un restaurant de fite din Capitala, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitati s-au delectat cu preparate delicioase.

Curiozitatea tututor este legata de relatia dintre Florin Pastrama si Raluca, sotia lui Pepe, despre care se spunea ca nu isi vorbesc, iar familiile lor ar fi intr-un razboi de mai mult timp. Ei bine, se pare ca securea “razboiului” a fost ingropata sau pur si simplu nu a existat, iar Raluca le-a fost alaturi mirilor la petrecerea data in cinstea casatoriei lor. Potrivit Wowbiz.ro, bruneta apreciaza umorul verisorului ei, care o face intotdeauna sa rada cu gura pana la urechi.

Bruneta a postat imagini de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama, urandu-le “Casa de piatra!”.

coral