Dupa ce s-a dezlantuit prin miscari ametitoare in studioul lui Tzanca Uraganu si parea ca a uitat de tot de sotul ei, astazi, sotia-vulpita varsa lacrimi amare pentru a-l tine langa ea. Intre cei doi rolurile pare ca s-au schimbat, deoarece Viorel a fost surprins in ipostaze tandre cu o alta femeie!

Sotia-vulpita este foc si para! Tanara in varsta de 22 de ani nu poate sa isi mai controleze lacrimile de cand a aflat ca sotul ei a fost surprins in tandreturi cu o alta femeie.

"Ma are pe mine, cu mine sa ramana, ca sunt femeia lui!", a spus Veronica disperata la Acces Direct.

Aseara s-a napustit potopul asupra Veronicai. Prietena sa, cea cu care a iesit sa manance seminte cu putin timp in urma in fata hotelului, a venit la usa sa si a lui Viorel, imbratisandu-l pe barbat chiar sub privirile sotiei-vulpita. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, la cateva clipe dupa, Mihaela, tanara cu care a fost surprinsa Viorel a iesit impreuna cu acesta afara si au vorbit despre o posibila relatie.

"Eu am vazut, cand ai venit la emisiune… Mi-ai placut din prima si eu vreau sa te iau la Vaslui. Eu am casa, am masina, am o fetita. Eu vreau sa te iau. Te ajut sa scoti si copilul de la centru. Vrei?", i-a spus Viorel tinerei, in timp ce se aflau afara, semn ca si-ar dori o relatie cu aceasta.

Chiar daca initial Veronia parea sa nu fie deranjata de intentiile sotului ei, femeia este acum distrusa de faptele acestuia si nu vrea nici in ruptul capului sa se desparta de acesta.

coral