Tatal Nicoletei Luciu sufera ca nu si-a mai vazut de multa vreme cei patru nepoti. Micutii locuiesc la Miercurea Ciuc.

De-a lungul anilor, relatia dintre Nicoleta Luciu si tatal sau a fost una tensionata. Acum, situatia dintre cei doi pare sa se fi imbunatatit, dupa cum a declarat Ion Luciu pentru click.ro.

Insa, tatal Nicoletei Luciu a marturisit ca sufera ca nu si-a mai vazut cei patru nepoti de trei ani. Acestia locuiesc cu Nicoleta Luciu si sotul ei la Miercurea Ciuc.

„Fetele ma ajuta si cu bani! Insa, nu mi-am mai vazut cei patru nepotei de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, pana la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a declarat Ion Luciu, potrivit sursei mai sus-mentionate.

Tatal Nicoletei Luciu a avut mari probleme cu alcoolul. Parasit de sotie, Ion Luciu s-a mutat in casa parinteasca din comuna Stefan cel Mare, din judetul Arges.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renuntat la viata din Capitala si s-a mutat la Miercurea Ciuc, impreuna cu partenerul ei de viata, Zsolt Csergo, si cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo sunt foarte dedicati celor patru mostenitori ai lor: Zsolt Junior si tripletii Kim, Karoly si Kevin.

coral