Apropierea dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama, la „Ferma” de la Pro TV, acolo unde sunt sunt concurenti, a provocat diverse reactii, nu doar pe retelele de socializare, ci si in sufletul iubitului brunetei, care a ramas socat de ceea ce a putut sa vada pe micile ecrane. Intre fosta sotie a lui Ilie Nastase si Florin Pastrama se pare ca s-a infiripat o idila, nu s-au mai putut abtine si si-au dat frau liber sentimentelor.

In prima noapte in care Brigitte a ”aterizat” in tabara ”Banditilor”, cei doi au dormit imbratisati, apoi el a continuat cu apropouri insinuante si apelative de genul ”iubirea mea”.

Cum a reactionat iubitul lui Brigitte dupa ce a vazut-o pipaita de Florin Pastrama

”Sunt scarbit si uimit de situatia in care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o astept acasa”, a declarat iubitul lui Brigitte pentru Click.ro. Surse din anturajul barbatului au spus despre Corneliu ca este  ranit si ca se gandeste sa se desparta de ea, pentru ca se simte tradat de femeia careia i-a impartasit iubirea.

Corneliu locuieste momentan in casa din Pipera a lui Brigitte si are grija de cei doi copii ai ei, Robert si Sarah, le gateste, ii ia de la scoala si o ajuta pe fetita la teme.

Brigitte, razboi cu Claudia Pavel

Brigitte a acuzat-o pe Claudia ca ar fi fost amanta sotului ei, decedat in 2002. Pe vremea aceea, Claudia canta in trupa Candy si fusese invitata sa aiba un concert la clubul sotului fostei sotii a lui Ilie Nastase.

“Eu am cunoscut-o in Ferma, nu stiu absolut nimic despre ea. In momentul in care am iesit din ferma am aflat si eu ce spunea despre mine pentru ca ea, acolo, facea pe fata buna in fata mea. Niciodata nu ar fi avut curajul, tupeul, sa-mi spuna mie minciunile pe care le spunea pe la colturi. Saraca de tine, Brigitte, trebuie sa te duci la spitalul de nebuni, manca-ti-as gura ta, ca esti mitomana. N-am putut sa vad asemenea femeie bolnava. Mi-e mila de tine, fata.

Ca am fost cu sotul ei decedat, Dumnezeule, se invarte omul ala, saracul, in mormant. Dumnezeu sa-l odihneasca. Eu pe omul ala nu-l cunosc. Pe sotul ei, nici nu stiu cum il cheama.

Dupa ce am iesit din Ferma, am aflat ca acest om a murit undeva in 2002. Iar presupusa mea relatie cu acest om trebuia sa se intample inainte, adica, cand aveam vreo 15 ani, eram mare vedeta si aveam mare succes in trupa Candy. Ca sa spui o asemenea mizerie despre un copil mi se pare nu rautate, ceva ingrozitor.

Ca sa spui ca eu, la 15 ani, am avut o relatie cu un barbat insurat, este cea mai mare mizerie care s-a spus vreodata despre mine”, a mai spus Cream. coral