Brigitte Nastase este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul romanesc. In prezent, ea traieste o poveste de iubire alaturi de afaceristul Florin Pastrama, de care s-a indragostit in timp ce erau amandoi pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma”. Putini sunt cei care cred ca relatia lor va rezista, insa ei isi traiesc dragostea fara sa tina cont de rautatile celor din jur. Multi sunt curiosi sa afle ce studii are, de fapt, fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Ce studii are, de fapt, Brigitte Nastase si cum arata in adolescenta

In varsta de 42 de ani, Brigitte Nastase a inceput sa munceasca dinainte sa isi serbeze majoratul. Intr-un interviu, vedeta a dezvaluit ca, pe cand avea 16 ani ea a inceput sa lucreze si chiar a facut curatenie in case si nu ii este rusine sa recunoasca asta. Mai mult, ea a dat si meditatii la limba romana, matematica si germana. “Eu am muncit si muncesc. Umblu foarte mult sa aduc marfa la magazin. Stau si pana la 4 dimineata si muncesc. Mie imi e frica doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am facut meditatii si am facut si curatenie in case. Dadeam meditatii la 2 copii la matematica, romana si germana. Mie nu-mi este rusine cu absolut nimic. Sunt o femeie independenta careia ii place sa munceasca”, a declarat Brigitte Nastase, relateaza VIVA!.

In plus, ea a participat la concursuri de creatie literara si de interpretare artistica inca din clasele mici de scoala si de putine ori a plecat fara premii. La scurt timp dupa ce a intrat la liceu, Brigitte Nastase a inceput sa cante alaturi de formatia “Flores” si a debutat in lumea modelingului, alaturi de agentia timisoreana Tina Charm, potrivit libertatea.ro. Datorita frumusetii sale, bruneta a reusit sa se faca remarcata imediat de mari agentii de manechine si fotomodele din Bucuresti, printre care se numara MRA si Ford.
In tinerete, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat si a castigat concursul “Top Model Romania” si a prins finala de la “Top Model of the World”, fiind una dintre cele 10 finaliste. Acest rezultat, la care s-a adaugat titlul de Miss Personalitate la Miss Romania in 1995, i-a adus vedetei o multime de oferte pentru contracte ca fotomodel si manechin in Europa Occidentala. Dupa ce a onorat cateva dintre acestea, frumoasa timisoreanca a revenit in Romania ca sa lucreze la o reclama la nivel national pentru o cunoscuta firma de electronice si ca sa participe la o serie de prezentari de moda pentru creatori celebri de la noi din tara.

Brigitte, Paris Hilton banateanca

In aceasta perioada a vietii, Brigitte Nastase l-a cunoscut pe cel care i-a devenit primul sot, Octavian Sfat. In anul 2000, cei doi s-au casatorit si in 10 ianuarie 2001 s-a nascut Robert, fiul  lor. Dupa doar doi ani de mariaj, vedeta a devenit vaduva; sotul ei s-a stins in urma unui infarct la varsta de doar 38 de ani.
Ea a preluat afacerile tatalui copilului ei, insa acest lucru i-a adus multe probleme. Astfel, in 2003, bruneta a fost arestata pentru instigare la talharie si lipsire de libertate in mod ilegal. Chiar si dupa gratii, ea a facut valuri; a organizat cursuri de aerobic pentru celelalte detinute si i-a convins pe politisti sa ii vopseasca celula in roz. Eliberata pentru o scurta perioada, vedeta a pozat in Playboy (in 2004), iar apoi, la cateva luni (martie 2005), a ajuns din nou la inchisoare in momentul in care a fost declarata vinovata pentru infractiunea comisa. Acolo, ea nu si-a pierdut obiceiul de a face sport si a pus bazele primului club de aerobic de dupa gratii din Romania.

coral