Este 24 februarie, ziua de Dragobete, iar indragostitii incep saptamana cu zambetul pe buze. In ceea ce ii priveste pe Razboinicii si Faimosii de la ”Survivor Romania”, pe langa toate provocarile de zi cu zi, cele care aduc adrenalina, discutii in contradictoriu si o tensiune crescanda, apar si momente in care apropierile duc la concluzii cu puternice inflexiuni sentimentale.

Inainte de a pornit in aventura din jungla dominicana, Karina – Elena Karina Fetica – declara ca nu doreste decat sa isi demonstreze ca poate face fata oricarei provocari si ca va incerca sa castige competitia, avand toate atuurile necesare.

”Particip la ca sa imi demonstrez mie insami ca pot face fata oricarei provocari. Telul meu este sa castig. Sunt o fire bataioasa, cred ca am atuurile necesare pentru a supravietui”, spunea ea, potrivit wowbiz.ro. Karina este masterand in International Economics & Business Administration, absolventa a Facultatii de Finante Banci si este pasionata de masini. Insa asta nu este totul, pentru ca ”Survivor Romania” o aduce in prim-plan si intr-o alta postura, una ”fierbinte”.

”Visele devin realitate!”

Pe de alta parte, Andrei Ciobanu, profesor de canto la Colegiul National de Arte George Apostu din Bacau, a spus ca va trai cea mai tare experienta din viata sa si este convins ca va fi pus in foarte multe ”situatii-limita”.

”Particip la ca sa traiesc cea mai tare experienta din viata mea! Vreau sa ma cunosc in situatii limita, vreau sa ma autodepasesc, vreau sa invat si sa fiu din ce in ce mai bun. Sunt ambitios, puternic, plin de incredere, pregatit sa depasesc orice obstacol. Stiu sa pierd, desi nu-mi place. Vreau sa demonstrez oamenilor si copiilor ca se poate, ca visele devin realitate!”, a marturisit Andrei Ciobanu, potrivit sursei citate mai sus.

Iata ca Andrei Ciobanu si Karina par a fi mai apropiati decat s-ar fi crezut initial, bifand discutii prelungite, zambete cu subinteles si chiar un sarut care spune totul. Cei doi vor putea fi urmariti chiar in aceasta seara, la Kanal D, incepand cu ora 20.00. Asa cum spunea Andrei Ciobanu, visele pot deveni realitate, iar acum ramane de vazut ce se va intampla, in continuare, intre cei doi concurenti.

coral