Joi, 12 septembrie, Dani Vicol, tanarul care si-a pierdut viata nevinovat, in accidentul provocat de fiul sefului LPF, Mario Iorgulescu, este condus pe ultimul drum. Acesta a lasat in urma doi copii orfani de tata. Dani Vicol va fi inmormantat langa sora lui.

Durere nemarginita in familia lui Dani Vicol. Tanarul de 24 de ani s-a stins fulgerator, in noaptea de sambata spre duminica, in accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu in zona Chitila. Dani Vicol, tata a doi copii, se intorcea de la un priveghi in momentul impactului si urma sa mearga la un gratar la mama lui, cu ocazia zilei de nastere a acesteia.

Joi, 12 septembrie, are loc inmormantarea lui Dani Vicol. In jurul orei 13:00, cortegiul funerar a plecat din fata casei tanarului si sute de persoane, printre care familie si apropiati ai lui Dani, il conduc pe ultimul drum, spre biserica unde se tine slujba de inmormantare.

Imaginile surprinse chiar cand cortegiul funerar trece sunt de-a dreptul sfasietoare. Rudele plang si isi striga durerea, iar mai multe masini au fost incarcate de-a dreptul cu coroane.

Durerea este uriasa pentru parintii lui Dani Vicol, dat fiind faptul ca astazi isi inmormanteaza ultimul copil care, pana in noaptea de sambata spre duminica, ramasese in viata. Sora lui Dani Vicol a murit la varsta de 6 ani, din cauza unei boli incurabile. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dani Vicol va fi asezat langa cel al surorii sale, joi dupa-amiaza.

Tot joi, 12 septembrie, s-au aflat primele rezultate de la INML. Potrivit probelor recoltate,  Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare. De asemenea, s-a stabilit ca fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal consumase substante halucinogene inainte de a se urca la volan.

coral