Dupa un conflict cu tatal sau, Adrian Lipan, un tanar de 25 de ani din Medgidia – absolvent al Universitatii Maritime din Constanta – s-a autoincendiat in masina personala. Acum, el se afla in stare grava la Spitalul Judetean Constanta.

Inainte de a recurge la gestul extrem, Adrian Lipan a inregistrat live un mesaj pe care l-a transmis chiar pe pagina sa de socializare. In aces mesaj filmat, tanarul a incercat sa explice de ce a luat o astfel de decizie.

„Imi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am gresit. Tatilor de baieti, nu ii faceti copilului vostru ce mi-a facut tatal meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei baieti, dar mai au nevoie de putina iubire parinteasca. Imi pare rau pentru ceea ce voi face si stiu ca sunt un las, dar nu stiu ce altceva sa fac“, a spus tanarul.

Tatal lui Adrian, reactie socanta

Tatallui Adrian Lipan a transmis, in mediul online, un mesaj incredibil. „Cu acordul si permisiunea voastra acest «nenorocit» de tata care azi a inteles ca timp de 26 de ani a crescut un sarpe nu un copil. Cei care vor sa auda adevarul ma pot contacta cind vor. Aviz viitorilor parinti”, a scris tatal lui Adrian Lipan pe Facebook.

Mesajul barbatului a primit, bineinteles, raspunsuri, iar unul dintre ele a venit chiar de la sora sa. „Esti fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai sa ai asa o minune de copil. Sper ca Dumnezeu vede si pune pe fiecare sa plateasca pe masura faptelor”, a scris o femeie care ar fi sora barbatului. Un apropiat al familiei a scris ca tanarul Adrian ar fi fost alergat, cu o toporisca, de tatal sau, cu mai multi ani in urma.

coral