Ies la iveala detalii socante din viata lui George Burcea, dupa ce tatal acestuia, Nelu Burcea a dat startul unei serii de declaratii absolut halucinante! La numai o zi de cand a marturisit ca stia de faptul ca fiul sau se drogheaza, Burcea senior spune ca nici macar nu este sigur ca sotul Andreei Balan este fiul sau.

Nelu Burcea scoate la iveala detalii socante din viata lui George Burcea. Tatal actorului sustine ca nu este sigur de faptul ca el este fiul lui, din cauza faptului ca mama lui George Burcea a fost dama de companie si, de parca nu ar fi fost suficient, aceasta l-ar fi inselat cu doi barbati, dintre care unul era sofer de TIR.

Nelu Burcea povesteste deschis ca nasa de cununie a lui si a sotiei a prins-o pe aceasta chiar in timp ce facea sex in casa, cu unul dintre barbatii cu care l-a inselat pe tatal lui George Burcea, potrivit informatiilor oferite de impact.ro.“Nu sunt sigur ca George este copilul meu. Pe cand era gravida cu el, mama lui m-a inselat cu doi barbati. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nasul copilului meu cel mare. Da, ati inteles bine. I-a prins nasa in casa. Desigur, Georgel nu are nicio vina. Nu stiam de infidelitate in momentul in care s-a nascut baiatul. Am aflat mai tarziu, chiar de la nasa. Din cauza sotiei am stricat multe relatii de prietenie si de familie”, a spus tatal lui George Burcea, pentru sursa citata.

Nelu Burcea a mentionat, de asemenea si faptul ca mama copiilor sai a fost dama de companie in Turcia, lucru pe care il spune deschis si sustine ca si-l asuma, cuvant cu cuvant.

“In Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca dama de companie. Da, imi asum tot ceea ce spun pentru ca nu mint. George stie foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atatia ani. Stie si el, stiu si fratii lui, au discutat despre asta. Sa-l intrebati la cat timp isi vedea el mama. Va spun eu: la un an sau chiar mai rar. A fost crescut de bunici pana la 19 ani, atunci cand s-a mutat la Constanta. As vrea sa o intrebati si pe sotia mea daca este adevarat ca nu a lucrat o zi in viata ei, iar eu i-am oferit de toate: isi cumpara numai haine de la casa Venus, o duceam la teatru, la film, o scoteam la restaurant la Ateneu. Era o mare doamna. Am depus de doua ori actele de divort la judecatorie, insa, de fiecare data am primit acelasi raspuns: ca nu reusesc sa o gaseasca si sa o caut eu” a mai spus Nelu Burcea, pentru impact.ro.

coral