Unele zodii devin specialiste in spionaj atunci cand se indragostesc. Sentimentul de vulnerabilitate si frica de respingere le fac sa dea semnale mixte, pe care numai partenerii interesati si sinceri le pot decoda.

Un singur lucru nu pot ascunde, insa, pasiunea din ochi. Privirea le va trada mereu, chiar daca afiseaza un comportament indiferent si rece.

Gemeni

Cand vine vorba de dragoste, Gemenii sunt aproape imposibil de inteles. Pe de o parte flirteaza, glumesc si par interesati, doar pentru a se retrage complet cateva secunde mai tarziu si a disparea cu zilele. Caracterul lor dual reprezinta o adevarata enigma pentru persoana care le-a cucerit inima, deoarece niciodata nu se poate spune cu siguranta daca s-au indragostit sau doar sunt ciudati. Nativii din zodia Gemeni vor trimite semnale contradictorii pana cand fie se vor plictisi, fie potentialul partener va intelege ce se intampla si va face primul pas. Din acel moment, Gemenii se vor transforma complet, iar comportamentul lor va putea fi explicat cu usurinta. E uluitor cate semnale de interes pot da, zi dupa zi, fara ca cei din jur sa banuiasca.
Rac

Timizi si zapaciti prin definitie, Racii devin de-a dreptul bizari atunci cand se indragostesc. In mintea lor relatia este ca si oficializata, au ales inclusiv numele pentru copii, ba chiar au si planuri pentru o casa de vacanta. Doar ca uita sa anunte si persoana de care s-au indragostit. Si asta nu ar fi nicio problema, daca nu tot ei s-ar supara pentru ca sentimentele nu sunt reciproce. Asa ca se vor comporta ciudat si vor deveni capriciosi, ca dupa o cearta, spre uimirea persoanei care le-a furat inima. Exista, totusi, indicii destul de clare pe care nativii din zodia Rac le dau atunci cand se indragostesc. In privirea lor se poate citi fiecare emotie si nu de putine ori devin protectori, incercand sa se asigure ca nu se va intampla nimic rau pana se hotarasc ei sa faca primul pas. Ceea ce ar putea dura chiar si cativa ani.
Fecioara

Mai bine dezmembrezi un elicopter si il refaci inapoi, cu ochii inchisi, decat sa descifrezi inima unei Fecioare indragostite. Va gandi totul cu 10 pasi inainte, dupa care isi va calcula cu precizie matematica cuvintele si gesturile, pentru a se asigura ca persoana care le-a furat inima va avea o misiune aproape imposibila. Apoi va da unde verde si se va retrage. Iar motivul este simplu. Fecioarele nu accepta sa fie cu un partener care obtine totul pe tava. Va trebui sa munceasca pentru a le castiga, sa fie interesat cu adevarat si sa faca sacrificii, simpla prezenta nu e suficienta. De altfel, nativii din zodia Fecioara sunt parteneri pasionali, romantici si loiali – nu vor merge inainte decat cu o persoana care merita.

coral