Tragedie in Caracal! Autoritatile au confirmat sinuciderea, iar anchetatorii au reconstituit, pas cu pas, ”filmul” acestei nenorociri. Un politist in varsta de 31 de ani a fost gasit, duminica dupa-amiaza, impuscat in apartamentul din Caracal in care locuia. Alexandru Badiu lucra la IPJ Olt, unde fusese transferat in urma cu aproximativ o luna de la Postul din localitatea Corbu. Potrivit reprezentantilor IPJ Olt, politistul s-a impuscat cu armamentul din dotare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fata locului, fiind transportat la spital.

„Incidentul s-a produs in apartamentul sau si politistul nu era in timpul serviciului”, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Vecinii tanarului spun ca, in ultima vreme, existau multe certuri intre el si sotia lui. Exista zvonuri conform carora, Alexandru ar fi recurs la acest gest extrem dupa o cearta cu sotia lui. Din nefericire, viata politistului nu a putut fi salvata. Dupa ce s-a impuscat cu pistoulul din dotare, politistul a fost preluat de paramedici si transportat SCJU Craiova, stand trei zile in coma profunda, cu traumatism cranio-cerebral sever, avand doua plagi la cap, una de intrare si una de iesire a glontului.

Sansele de salvare erau minime

Politistul nu avea decat sanse minime de supravietuire, au spus. Fusese descoperit inconstient, in stare comatoasa, iar starea sa era critica.

“Duminica, in jurul orei 17:40, am fost solicitati sa intervenim la acest caz. Este vorba de un cadru MAI, un politist de 31 de ani, care s-a impuscat in locuinta sa din Caracal, dupa ce intre acesta si sotia sa se pare ca a existat un conflict. Si-a tras un glont in cap cu arma din dotare, in tampla dreapta. A fost gasit inconstient, in stare comatoasa. Am intervenit impreuna cu paramedicii SMURD, barbatul fiind preluat si transportat la Compartimentul de Primire Urgente al Spitalului Municipal Caracal, iar de aici a fost transferat cu o ambulanta la Spitalul Craiova. Era intubat, starea lui este critica, sansele sale de supravietuire fiind minime”, a declarat Dragos Toader, medic, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Olt, conform observator.tv.

coral