Jurnalistul Dan Bucura a publicat azi pe contul lui de Facebook mai multe fotografii in care apare Traian Basescu, la o terasa din Bruxelles, in compania unei femei blonde. Conform postarii, este vorba despre fotografii facute acum cateva zile.

Pe masa la care stau cei doi se văd pahare cu vin, iar fostul preÈ™edinte al țării, în prezent europarlamentar, fumează o È›igară electronică. Femeia, care poartă o rochie roÈ™ie, elegantă, se numeÈ™te Casiana Enache È™i, precizează Bucura, este angajată la Parlamentul European.

Casiana Enache este din PiteÈ™ti È™i are o fetiță de È™ase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoÈ›itoare de zbor.

Internauții care au comentat la postarea lui Dan Bucura au remarcat asemănarea izbitoare dintre Casiana și Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu fostul șef de stat.

În această seară, însă, fostul È™ef de stat a fost invitat la Digi 24, pentru a vorbi despre ultimele evenimente de pe scena politicii, care au dus la căderea Guvernului, dar È™i despre candidatul PMP la prezidenÈ›iale, Theodor Paleologu.

coral