East European Comic Con, cel mai amplu eveniment de acest gen din centrul și estul Europei se extinde anul acesta pentru prima dată cu o ediție în afara Capitalei.

În perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă – BT Arena din Cluj-Napoca, va avea loc Transylvania Comic Con, o nouă desfășurare de forțe dedicată pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay și nu numai.

Printre invitații anunțați până acum se numără:

  • Rick Cosnett, cunoscut publicului și pentru rolul lui din The Vampire Diares și din spinoff-ul Arrow/The Flash,
  • Alexander Ludwig, cunoscut pentru rolurile din "The Vikings" și "Hunger Games",
  • Kevin McNally, actor recunoscut pentru rolul lui Master Gibbs, mâna dreaptă a lui Jack Sparrow din celebra serie Pirates of the Caribbean
  • David Nykl, cunoscut publicului datorită rolului doctorului Radek Zelenka, expertul în tehnologie antică, din serialul Stargate Atlantis spinoff-ul de succes al celebrului Stargate SG-1.

Fanii vor avea șansa de a se întâlni cu cel puțin 4 actori de la Hollywood care vor sta de vorba cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A (panel-uri), vor face fotografii și vor oferi autografe personalizate.

De asemenea, cele mai importante nume din industria de gaming vor lua parte la Transylvania Comic Con și le vor oferi pasionaților șansa de a testa cele mai noi jocuri sau de a lua parte la competiții cu premii însemnate, folosind echipamente de ultimă generație.

Dintre atracțiile principale nu vor lipsi o zonă de street food cu mâncăruri delicioase, concursuri de cosplay, artiști de bandă desenată, demonstrații de VR, precum și un târg generos unde vizitatorii pot interacționa cu expozanții și pot alege din miile de produse inedite, inspirate din producțiile sci-fi preferate.

coral