Durere de nedescris pentru Oana Radu! De mai bine de trei saptamani traieste un adevarat cosmar, insa totul s-a transformat intr-o tragedie sambata, atunci cand iubitul ei s-a stins din viata.

Trupul neinsufletit al lui Alin ,iubitul Oanei Radu, a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Antena Stars, inmormantarea va avea loc in zilele urmatoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia in urma cu aproape o luna, atunci cand tanarul a fost incendiat.

Sambata, pe 7 septembrie, Alin a pierdut lupta. A fost tinut in coma indusa in tot acest timp, iar Oana Radu a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l ajuta sa supravietuiasca. "Iubitul meu a pierdut astazi lupta cu viata! Va multumim tuturor pentru toate mesajele si incurajarile! Dumnezeu sa te odihneasca! Te iubesc", a fost mesajul transmis de Oana Radu.

Recent, Oana Radu a povestit la Antena Stars cum au stat lucrurile in ziua tragica, atunci cand un vecin a aruncat cu combustibil peste iubitul ei, provocandu-i arsuri pe 75% din suprafata corpului.

"Era nebunul cartierului. Spunea ca este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost in casa la mama iubitului meu, a mancat acolo. I-a dat cu o sticla cu benzina in cap, a explodat si a luat foc. In dimineata aceea s-au intalnit si i-a zis, ce faci, ma, te-ai facut bucurestean? Dar el este un om pe care il stii ca este nebun si nu iei in seama ce zice. Mi-e foarte rau. L-a transferat la Craiova intai si apoi cu un elicopter la Bucuresti. Sunt intr-o situatie disperata. Stiu ca daca ar fi fost aici mi-ar fi spus sa lupt", a spus Oana Radu.

coral