Primăria municipiului Turda anunță faptul că au început lucrările de modernizare pentru curțile interioare care deservesc locuințele de pe străzile Lotus 1-5, Lianelor 6-8, Amurgului 28-32 și Toamnei 2-14.

De asemenea, pe strada Amurgului se vor finaliza în scurt timp lucrările derulate de Compania de Apă Arieș, după care vom demara lucrările de modernizare a infrastructurii.

Până la sfârșitul anului, dacă permit condițiile meteo, ne propunem să finalizăm din Proiectul Urban Oprișani 3A strada Amurgului (până la Mânzărie), curtea interioară de pe Calea Victoriei 112 – 116, curtea interioară de pe str. Lianelor 6-8, Lotus 1-5, Amurgului 28-32, Toamnei 2-4 și strada Toamnei.

Toate lucrările prevăd reabilitarea și modernizarea aleilor auto și a aleilor pietonale, modernizarea iluminatului ambiental cu corpuri moderne, reamenajări spații verzi, înființarea de noi locuri de joacă pentru copii, reamenajarea platformelor gospodărești, înființări de parcări de reședință și rețea de canalizare pluvială.

coral