Un accident cu 19 victime a avut loc in urma cu putin timp, in judetul Olt, unde cinci autovehicule s-au ciocnit. Autoritatile au declansat Planul Rosu de urgenta.

Doua autoturisme, un autotren, un microbuz si o autoutilitara sunt implicate intr-un accident grav petrecut pe E 574, in judetul Olt, iar in urma impactului o persoana a murit. Alte doua persoane sunt grav ranite, iar autoritatile intervin pentru salvarea acestora.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Olt, pe DN65 Pitesti – Slatina, in localitatea Priseaca a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, un microbuz, un autotren si o autoutilitara. Traficul este blocat.Se fac cercetari pentru stabilirea vinovatiei”, a anuntat Politia Romana.

„Vorbim de un deces, doua persoane ranite cod rosu, din care una gravida, doua de cod verde si 14 de cod galben. Au intervenit 17 echipaje, plus o autospeciala de multiple victime. Mai multe informatii se vor putea obtine de la spitalele unde vor ajunge. Nu am informatii unde i-au distribuit. Cel mai important e unde vor ajunge cei de cod rosu, asta trebuie sa fie la nivel de spital judetean Slatina sau Craiova, si cei de cod galben, care vor trebui sa ajunga la un spital care are posibilitatea de investigare si internare”, a spus Raed Arafat, potrivit Digi24

coral