Silviu Prigoana este din nou in scandal cu fosta sotie, Adriana Bahmuteanu. Afaceristul si-a reclamat fosta consoarta la politie, dupa ce aceasta l-ar fi legat de picioare pe unul dintre copiii lor. Adriana Bahmuteanu a fost prezenta marti seara in cadrul emisiunii de la Antena 1, pentru a dezbate subiectul.

Insa, atunci cand Silviu Prigoana a intrat in direct prin telefon, fosta prezentatoare tv s-a enervat la culme. „Daca vorbeste acest aberand mincinos, eu plec. Deci, nu, este un mincinos! Ori il opriti, ori plec! Faceti emisiunea cu mitomanul acesta, eu am plecat”, a spus Adriana Bahmuteanu.

„Am ajuns eu sa imi rog copiii sa se ia in brate. Le spun sa se duca sa o pup. Asemenea fiinta sa stea intr-un platou de televiziune si sa ma faca pe mine dus cu capul atata timp cat saraca nu e capabila sa isi ingrijeasca copiii. Ei dorm de la ora opt in seara aceasta, sunt linistiti.”, a spus si Silviu Prigoana, la XNS.

„Au venit copiii in vacanta si cand am verificat telefonul copiilor am gasit o filmare in care copilul cel mare era legat de maini si de picioare si mama lui statea deasupra lui. Fiul cel mic filma. Eu i-am trimis o notificare ca din acel moment domiciliul copilului ramane la mine acasa”, a declarat Silviu Prigoana la Romania TV.

coral