Unei femeie care călătorea cu autobuzul pe raza municipiului Cluj-Napoca i-a fost furat portmoneul, de către patru tineri, printre care și o adolescentă de 17 ani.

Cel care a făcut primii pași spre prinderea celor patru a fost șoferul autobuzului în care s-a petrecut întreg evenimentul. Acesta a luat la cunoștință de comiterea furtului și a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să-i identifice pe cei patru. Astfel, în scurt timp, acesta i-a observat pe cei patru tineri urcându-se din nou în autobuz dintr-o altă stație. Șoferul a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei patru, stabilind că este vorba despre trei bărbați, de 29, 30 și 31 de ani, și o tânără de 17 ani, din Turda. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat. Tânăra în vârstă de 17 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat.

coral