Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din Romania, a fost implicat intr-un grav accident, noaptea trecuta, pe Soseaua Chitila. Mario si se afla internat in stare grava in spital, in timp ce un alt tanar de 25 de ani a murit.

Vali Gutu, unchiul victimei, a oferit o reacție dură pentru Radio Sport 1 „Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul de 25 de ani, intrând pe contrasens pe șoseaua Chitilei, cu 240 de kilometri la oră! Cred că deja se încearcă mușamalizarea cazului. Gino deja a ridicat mașina odraslei de la locul faptei, apoi la Elias, la spital, a stat numai cu telefonul la ureche”, a spus bărbatul, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului Elias, a vorbit pentru Mediafax despre starea lui Mario Iorgulescu „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”.

coral