Update: Potrivit surselor BZC, clujeanul care a fost dat dispărut în cursul zilei de marți, 3 septembrie, a fost găsit, acesta petrecându-și ziua la prietena lui, cea pentru care amenința că se sinucide.

Știre inițială: Un tânăr de doar 23 de ani este dispărut fără urmă iar autoritățile solicită ajutorul cetațenilor pentru găsirea acestuia. Potrivit IPJ Cluj, polițiștii clujeni solicită ajutorul cetățenilor pentru a depista un tânăr în vârstă de 23 de ani. Acesta a plecat azi-dimineață de la locuința din Cluj-Napoca și nu a mai revenit, iar telefonul îi este închis.

”Polițiștii desfășoară investigații pentru depistarea lui Gabriel TIȘE, un tânăr în de 23 de ani, din Râșca, care a plecat azi-dimineață de la locuința de reședință din Cluj-Napoca și nu a mai revenit. De asemenea, familia nu a mai putut lua legătura cu acesta, având telefonul închis”, anunță IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute : 175 cm înălţime, circa 70-75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

coral