Două spectacole îndrăgite de cei mici vor fi prezentate la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca în acest weekend: „Micimackó/„Ursulețul Winnie Pooh”, în regia lui Kovács Ildikó și „Alfonso și vrăjitoarea”, în scenariul și regia lui Decebal Marin.

Spectacolul „Micimackó/„Ursulețul Winnie Pooh”, după A. A. Milne, este programat pentru sâmbătă, 16 noiembrie a.c., de la ora 11.00.

Povestea se petrece în Pădurea de 100 de acri, casa plină de veselie a ursulețului și a prietenilor săi, timidul Purceluș, Iepurele cel ager, melancolicul Aiurel, exuberantul Tigru, blânda Kanga cu aventurosul ei Roo și înțeleptul domn Bufniță.

Regia este semnată de Kovács Ildikó, scenografia de Valentin Codoiu, muzica de Péter Vermesy, iar György László este asistent de regie. Din distribuție fac parte Giriti Réka, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Kötő Áron și Urmánczi Jenő.

Spectacolul se joacă în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

De asemenea, duminică, 17 noiembrie a.c., de la orele 11.00 și 12.30, cei mici sunt așteptați la „Alfonso și vrăjitoarea”, în scenariul și regia lui Decebal Marin.

Într-un castel părăsit, întunecat, în care toate lucrurile sunt negre, trăieşte o vrăjitoare alături de motanul ei, Alfonso, eroul spectacolului nonverbal. Viața lui s-a schimbat brusc: nu mai poate dormi pe fotoliu pentru că este văzut, nu se mai poate căţăra pe candelabru pentru că este prins, nu se mai poate vârî în pat pentru că este descoperit şi alungat în grădină… în grădina verde! În final vrăjile sunt dezlegate, iar cei doi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți!

Scenografia și pictura sunt semnate de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, iar mecanismele de Iulian Lungu, Călin Mureșan și Decebal Marin. Distribuția este formată din Ramona Atănăsoaie, Iulian Lungu, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

coral