Roxana Niculae, sexy-asistenta de la Star Matinal, colega de platou a lui Flick si Popescu a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Se pare ca vedeta a devenit victima gripei si a considerat ca este mai bine sa ceara ajutor de specialitate.

Asistenta de la Star Matinal, emisiunea difuzata de Antena Stars in cursul saptamanii a ajuns de urgenta pe mainile medicilor. Roxana Niculae, blondina sexy care intretine atmosfera in platou, alaturi de Flick si Popescu a devenit si ea victima gripei, motiv pentru care a trebuit sa abandoneze aparitiile tv din cadrul emisiunii. Pe contul sau de socializare, Roxana Niculae a postat un mesaj prin intermediul caruia le marturiseste fanilor ca starea ei nu este tocmai buna, dar, cu toate acestea, este pozitiva si spera sa isi revina cat mai repede.

„Din nou la medic. Simt ca am o relatie cu gripa asta, dar incepe sa devina toxica”, a scris Roxana Niculae, pe reteaua de socializare. Fanii i-au transmis imediat cele mai sincere mesaje in care i-au urat sanatate si i-au marturisit ca isi doresc sa revina cat mai repede pe micul ecran.

Roxana Niculae s-a casatorit in mare secret cu Octavian Sarbu

In anul 2018, sexy-asistenta de la Star Matinal a spus marele „da” si a devenit sotia lui Octavian Sarbu, barbatul alaturi de care are o relatie frumoasa, de cativa ani. Cei doi au ales sa aiba parte de un eveniment destul de restrans, doar in compania prietenilor buni si a familiei.

„Ceremonia a avut loc pe 4 octombrie, la primaria Sectorului 5, a fost o ceremonie foarte frumoasa, restransa, cu prietenii apropiati si familia. Am fost foarte emotionati, totul s-a intamplat foarte repede, si cererea in casatorie si ceremonia. Ne bucuram cu santem impreuna, ne iubim foarte mult. La anul ne gandim sa facem nunta, undeva pe plaja, la mare, vrem sa stabilim si sa punem totul la punct pentru a avea o nunta ca-n povesti. Am avut foarte mari emotii, si eu, si el, suntem indragostiti pana peste cap si sper sa fim asa pana la adanci batraneti”, a povestit asistenta de la “Star Matinal”, in urma cu ceva timp.

coral