Fiul lui Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un groaznic accident de circulatie, in urma caruia si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani care muncea din greu sa-si intretina cele doua fetite. Soarta face ca in dimineata fatidica acesta se intorcea de la un priveghi, un eveniment nefericit la care nu si-ar fi dorit sa mearga, insa a acceptat intr-un final pentru ca familia sa nu se supere familia pe el.

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca duminica dimineata, in jurul orei 03.00, un sofer in varsta de 24 ani, respectiv Mario Iorgulescu, care se deplasa pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani.

Dupa impact, ambele masini au iesit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. In accident a murit soferul din cel de-al doilea autoturism, in vreme ce Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul, a fost ranit grav si transportat la Spitalul Elias.

“A ajuns in stare grava, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominala si toracica forte, cu hemoperitoneu, adica sange in burta, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sangerarii, adica hemostaza, e in stare grava, dar stabila deocamdata. Este in Terapie Intensiva, nu este constient, este intubat si ventilat mecanic“, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

De precizat ca Mario era la volanul unui bolid extrem de puternic, Aston Martin, nou-nout, care ar fi atins 240 de km/ora, potrivit martorilor care au vazut blocat acul vitezometrului, imediat dupa impact.

Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi, pe celalalt sens de mers, nu a mai avut nicio sansa. Tanarul a fost efectiv strivit in urma impactului. Soarta face ca acesta se intorcea, culmea, de la un priveghi, iar in spatele masinii lui se aflau alte rude care l-au insotit si au asistat socate la aceasta tragedie.

“Baiatul se intorcea de la o inmormantare. De obicei nu ii placeau astfel de evenimente, i-a spus sotiei ca nu voia sa mearga. L-au insotit mai multe rude din partea sotiei, care aveau legatura si cu decedatul. Ea trebuie sa mearga de fapt, dar nu a putut, deoarece a ramas acasa sa aiba grija de baietelul de patru luni. Nu a stat foarte mult acolo si a plecat, iar la cateva minute au plecat si rudele care il insotisera la priveghi, cu mai multe masini in spatele lui.

Dani locuieste in Chitila. Accidentul s-a produs la maxim un kilometru de casa lui. Facea sacrificii mari pentru cresterea celor doi copii, un baiat de patru luni cu actuala sotie si o fetita de sase ani din prima casatorie. Il ajutau foarte mult si parintii lui. Aproape in fiecare weekend se intalnea cu fiica lui la ei acasa. In ultima vreme lucra in strainatate, a fost in Anglia, iar recent se intorsese din Germania“, au declarat persoane apropiate lui Dani Vicol.

 

coral