La data de 25 ianuarie, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, oamenii legii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani și un bărbat, de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș. Polițiștii au descoperit pe bancheta din spate a mașinii un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kilograme de canabis.

 

Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc. Ulterior, la data de 26 ianuarie, Tribunalul BistrițaNăsăud a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile, au transmis cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

 

coral