Scandalul momentului dintre Daniela Crudu și iubitul ei croat a ajuns și la urechile lui Virgil Ianțu. Celebrul om de televiziune a avut o reacție acidă la adresa tuturor celor întâmplate și este de părere că astfel de lucruri nu trebuie să se mai repete, sub nicio formă.

Virgil Ianțu a auzit și el de scandalul momentului din showbiz. Imediat după ce a aflat că Daniela Crudu a fost snopită în bătaie chiar de bărbatul alături de care are o relație de ceva vreme, omul de televiziune nu a mai stat pe gânduri și a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj acid în care a vorbit despre toate nenorocirile ce au loc în societate, dar și despre astfel de evenimente care nu le fac cinste deloc bărbaților.

Virgil Ianțu este împotriva celor care susțin că Daniela Crudu a primit ce a meritat, din cauza faptului că alege oameni nepotriviți lângă ea. Mai mult, omul de televiziune a mărturisit că educația se face în familie, iar în zilele noastre, pentru ca femeile să fie mai protejate și ferite de pericole este necesar să se insiste mai mult pe educația bărbaților.

“În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil. Violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior “tradiționale” pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute. Cum să spui: “Bine i-a făcut!”, doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?! Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020.
Am o fiică de 14 ani, aveți și voi, fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, a fost mesajul transmis de Virgil Ianțu, pe contul lui de Instagram.

coral