Vicepreședinții Consiliului Județean Cluj, domnii Marius Mînzat și Vákár István, au primit joi, 28 noiembrie 2019, vizita unei delegații oficiale aparținând raionului Hîncești din Republica Moldova, regiune înfrățită cu județul Cluj, condusă de noul preşedinte al Consiliului Raional, Iurie Levinschi.

Scopul vizitei delegației a fost acela de consolidare a parteneriatului deja existent și de inițiere a unor noi proiecte și relații de colaborare.

Marius Mînzat, vicepreședintele forului administrativ județean: „Fiecare întâlnire pe care o avem cu frații moldoveni este una extrem de aplicată pentru că încercăm să identificăm acele domenii în care putem demara proiecte reciproc avantajoase. Sunt convins că schimbul de informații, expertiză și experiență va fi extrem de benefic pentru dezvoltarea regiunilor noastre”.

În cadrul discuțiilor purtate, cu prilejul acestei noi vizite, oaspeților moldoveni li s-a prezentat potenţialul economic şi investiţional al Clujului, dar şi proiectele aflate în derulare la nivelul forului administrativ judeţean.

Vákár István, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „Am profitat de această vizită pentru a sublinia dorința forului administrativ județean de a întări legăturile cu frații de peste Prut, astfel încât să putem pune bazele unor parteneriate solide în domeniile de activitate care se potrivesc cel mai bine profilului celor două regiuni”.

 

coral