Telenovela legata de viata vulpitei ia amploare! Dupa ce Veronica si Viorel Stegaru, doi soti din Vaslui, au fost prezentati in mod obsesiv telespectatorilor, in cadrul emisiunii Acces Direct, CNA a transmis un mesaj extrem de dur.

In urma cu o luna se lansa marea telenovela ce avea sa tina in fata micilor ecrane milioane de telespectatori. Veronica venea la televizor alaturi de sotul ei, Viorel, spunand ca a fost violata de 3 barbati. Desi a vrut rezolvarea cazului, s-a aflat, ulterior, ca totul era doar o minciuna si ca, de fapt, actele sexuale ar fi avut loc dupa ce vulpita si-ar fi dat, personal, acordul!

De aici si pana la o telenovela interminabila nu a mai fost decat un singur pas. Veronica s-a vazut vedeta si a profitat de orice lucru pentru a ramane, in continuare, pe sticla. Situatii penibile, val de reactii din partea oamenilor, dar si numeroase critici – toate aceste elemente au facut deliciul telespectatorilor zile intregi, motiv pentru care emisiunea Acces Direct a profitat din plin de desfasurarea evenimentelor. La scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, subliniind faptul ca orele la care se difuzeaza telenovela vulpitei este una nepotrivita, caci si minorii pot sta in fata televizorului.

„Sa nu va ganditi nicio secunda ce fel de modele aduceti in societate, in fata tinerilor care s-ar putea uita la acea ora la emisiunea respectiva, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

coral