Compania aeriană Wizz Air a anunțat că își modifică programul zborurilor  din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, în contextul epidemiei de coronavirus. Măsura se aplică în mai multe țări din regiunea de Nord- Est a Europei, printre care și România,  în perioada 11 martie 2020 – 2 aprilie 2020.

În ceea ce privește zborurile operate de compania Wizz Air pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, facem următoarele precizări: compania aeriană Wizz Air operează de pe Aeroportul Cluj, spre Italia,  zboruri către 5 destinații  (Roma, Bergamo, Bologna, Bari și Treviso). În urma măsurilor luate de reprezentanții companiei, în perioada 11.03.2020 – 2.04.2020, numărul de frecvențe se modifică după cum urmează:

Compania aeriană Wizz Air a menționat că pasagerilor afectați de modificarea programului, li se vor oferi fie alternative de zbor pe alte rute, fie ramburasarea banilor. De asemenea, rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru a stabili detaliile legate de zborurile la care au bilete de călătorie.

Aeroportul Cluj a implementat toate măsurile stabilite de autoritățile din domeniul sănătății în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului. Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus.

coral