In ultima perioada, starea Zinei Dumitrescu nu a fost deloc buna, motiv pentru care, zilele trecute aceasta a ajuns de urgenta la spital. Directorul azilului, Ioan Cassian, a dat ultimele detalii despre situatia in care se afla creatoarea de moda.

„A venit salvarea, a fost adusa la spitalul Elias, unde a fost investigata si i-a fost dat un tratament. Nu se simtea bine, avea tot timpul greturi, vomita foarte des, nu manca in continuare, nu mananca nici acum.

Suntem tot timpul langa dansa si la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil sa ii schimbam starea si gandurile si felul de a comunica cu noi, in continuare. Nu stim exact ce gandeste. Doctorita a spus ca este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dansei si felul ei de a pune problema a fost in continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezenta fiului dansei. Din contra, nu doreste sa manance, are stari de voma tot timpul… A venit si mult prea tarziu baiatul si prezenta lui nu a determinat-o pe dansa sa-si schimbe comportamentul, gandurile…A renuntat sa mai lupte cu viata”,  a spus Ioan Cassian, la „Agentia VIP”.

Zina Dumitrescu, in varsta de 82 de ani, se afla de cativa ani la azil, la Ghermanesti. In ultima perioada de timp, creatoarea de moda cunoscuta drept Mama Zina, a slabit foarte mult, 10 kilograme.

In luna decembrie a anului trecut, Zina Dumitrescu a fost vizitata de fiul ei, dupa trei ani in care fosta creatoare de moda nu a mai stiut nimic despre el. De fiecare data cand era intrebata despre fiul sau, evita subiectul. Spunea doar ca acesta este in Elvetia si nu are cum sa vina in tara.

coral