Victor Slav a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi. Prezentatorul de la Kanal D a impartasit public gandul sau in miez de noapte, iar fanii sai i-au scris imediat numeroase mesaje.

In varsta de 38 de ani, Victor Slav a facut publica o poza tarziu in noapte in care apare in timp ce are un zambet larg pe chip si nu a pus nicio descriere. Unii dintre internauti au catalogat drept bizar gestul sau avand in vedere ca ieri s-a aflat ca fosta lui sotie a fost batuta de Alex Bodi, insa altii cred ca nu are nicio legatura cu experienta nefericita a Biancai Dragusanu, mai ales ca ei sunt in relatii foarte bune si isi cresc impreuna fetita. Imaginea a fost realizata in platoul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D impreuna cu Giani Kirita si Catalin Cazacu.

“Cel mai frumos ”, “Dumnezeule, ce avem noi aici!!!”, “Superb, arati impecabil, Victor” sunt trei dintre comentariile pe care i le-au lasat fanii prezentatorului de la Kanal D.

Victor Slav are o fetita cu Bianca Dragusanu

Victor Slav s-a nascut pe 5 iunie 1980 in Bucuresti. Prezentatorul TV este tatic de fetita. Fosta lui partenera de viata, Bianca Dragusanu, a nascut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Fosta prezentatoare  si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

coral