News Flash:

Compania de Apa Aries (CAA) se alatura Primariei Turda in adoptarea spatiilor verzi din oras

4 Martie 2017
669 Vizualizari | 0 Comentarii
Turda

CAA este prima societate care a adoptat un spațiu verde al municipiului Turda și a înfrumusețat Parcul Central din oraș cu bănci și pubele noi, astfel încât turdenii să se bucure odată cu sosirea primăverii de un parc mai frumos.

Proiectul „Adoptă un spaţiu verde!" are la bază intenția municipalității turdene de a colabora cu diverși agenți economici/instituții pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană. Proiectul „Adoptă un spațiu verde!" presupune „adoptarea" unui rondou sau spațiu verde aflat pe domeniul public din intravilanul municipiului Turda de către agenții economici/instituțiile interesate care, prin proiectarea creativă și implicarea financiară, ar putea adăuga un plus de valoare acestor spații.

Primul pas a fost facut de Compania de Apă Arieș, prima societate din municipiu care a ,,adoptat,, un spațiu verde pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai frumos, locația aleasă fiind Parcul Central/Tineretului care a fost dotat cu un număr de 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi.

Încurajăm și alte societăți sau instituții să adopte un spațiu verde, să se implice în desfășurarea de activități de responsabilitate socială și să se alăture acestui proiect prin care vor contribui la o viață mai bună a comunității locale. 

Biroul de presă.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda compania apa primaria turda cristian matei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2356 (s) | 22 queries | Mysql time :0.089445 (s)