Compania IULIUS lanseaza platforma www.iuliusincomunitate.ro. Site-ul reuneste actiunile si evenimentele realizate în ultimii zece ani pentru dezvoltarea comunitatilor în care sunt prezente proiectele companiei. Totodata, platforma are rolul de canal principal de comunicare al viitoarelor initiative de responsabilitate sociala în domeniile mediu, comunitate si educatie.

Noua platforma ilustreaza misiunea companiei IULIUS de a contribui la consolidarea comunitatilor puternice. Pe lânga rolul sau de dezvoltator de proiecte imobiliare de anvergura, IULIUS se implica activ în organizarea si încurajarea de evenimente, proiecte si actiuni de responsabilitate sociala.

Toate initiativele companiei, din ultimii zece ani, se regasesc pe platforma www.iuliusincomunitate.ro, structurate pe trei mari directii: „Educatie”, „Mediu” si „Comunitate”. Cele trei categorii reprezinta domeniile în care IULIUS se implica si au impact în societate, prin proiectele sale inovative.

Prima categorie include actiunile educationale, care încurajeaza cunoasterea sub toate formele sale si sprjina tinerele talente, precum: expozitii interactive, proiecte de inventica si robotica, târguri de oferte educationale, vizite „Scoala Altfel”, programe de internship etc.

La capitolul „Mediu”, compania IULIUS este implicata în actiuni de împadurire, ecologizare, campanii de constientizare etc. Totodata, în toate cladirile de birouri construite în tara, implementeaza strategii si dotari specifice „proiectelor verzi”, cum ar fi statii de încarcare pentru masinile electrice, parcare pentru biciclete si amenajare de dusuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport, colectare selectiva a deseurilor si altele.

În sectiunea „Comunitate” sunt incluse manifestarile culturale, campaniile sociale si alte evenimente organizate sau gazduite, care constituie oportunitati de calitate pentru petrecerea timpului liber.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.iuliusincomunitate.ro!

 

coral